Coaching

Vil du ta gode valg som fører deg nærmere dine mål og drømmer? Da kan coaching være ditt neste, riktige steg. Vil du lære deg strategier for å bli mer fokusert og effektiv, og unngå prokrastinering?
Ønsker du bli god på å balansere jobb og privatliv? Kjenne på mer frihet, slik at du kan bruke tid på det du egentlig ønsker?

Selv om man har mål og drømmer, kan veien oppleves uklar og frustrerende. Gjennom coaching får du klarhet i hvor du vil og hva som skal til for at du lykkes med målene dine. Sammen jobber vi med dine styrker og du skaper Ditt Positive Mindset. 
Ved å snu negative tanker og mønstre til nyttige verktøy, åpnes det nye muligheter for deg. Du bygger god selvfølelse, selvtillit og trygghet inni deg.

Vi har alltid fokus på hva som er viktig for deg. Slik kan du leve mer i tråd med dine verdier og hvordan du egentlig ønsker å leve. Du får skreddersydde timer slik at du lykkes på din vei til målet.
Du kan enten booke deg en enkelttime for å få et motivasjons-boost, eller starte på et lengre løp hvor vi jobber strukturert for at du skal mestre hele prosessen fra A-Å.

Du er sterkere enn du tror og vet oftest hvor du vil og hvordan du ønsker å leve livet ditt. Som din coach er jeg tilgjengelig for deg gjennom fysiske møter på vårt kontor, via telefonsamtaler eller online.
Nøkkelen til suksess bor inni deg – og gjennom coaching skal jeg bevise deg det.

Velkommen!

Pris: 799,- pr. time

Mette Bakke Rudi

Fagansvarlig terapeut

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

 

Telefon: 970 10 065

E-post: mette@rudikompetansesenter.no

Mette - Coaching