Hvilke tjenester kan vi tilby?

Parterapi

Vi jobber med å forebygge og løse utfordringer basert på følelser, kommunikasjon og forståelse. Ved små eller store samlivsutfordringer kan det lønne seg å få støtte og hjelp av en fagperson.

Coaching

Vil du ta gode valg som fører deg nærmere dine mål og drømmer?
Da kan coaching være ditt neste, riktige steg.

– For enkeltpersoner og bedrifter

Samtaleterapi

Kjenner du på vanskelige tanker og følelser som begrenser livskvaliteten din? Vi forstår at dette er krevende for deg å stå i og vi lover at du vil føle deg bedre etter en prat med oss!

Foreldreveiledning

Å gi trygg og god omsorg til våre barn handler ikke om å være perfekt, men å være god nok. Hos oss får du enkle og effektive råd for bedre dialog, konflikthåndtering, og til å finne ut av samarbeidsvansker ved samlivsbrudd.

Økonomisk veiledning

Få kontroll over egen økonomi, og kvitt deg med unødvendige utgifter slik at du har råd til det du virkelig ønsker deg. Du bestemmer hva du vil bruke penger på, men vi kan bistå med å få en oversikt og lage en plan for å nå dine mål.

Samarbeid med skole og andre offentlige etater

Noen ganger føler man seg litt alene i møte med skole, NAV, barnevernet eller andre offentlige etater. Da kan det være greit å ha noen å rådføre seg med som kan være på din side av bordet.

Andre utfordringer?

Send oss en mail så finner vi en løsning som passer for deg!